Steen

Steen Gerhardt

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Steen har mere end 25 års erfaring med strategisk rekruttering af topledere og bestyrelsesmedlemmer, executive coaching, opbygning af global asssesment centre samt udvikling og implementering af nationale og internationale projekter.

Steen har en baggrund fra en større international konsulentvirksomhed, hvor han i en lang årrække har erhvervet sig dyb indsigt i de fleste viden-tunge brancher og industrier. Han har de seneste år været foretrukken sparringspartner og rådgiver for topledelser og bestyrelser i privat- og fondsejede samt børsnoterede virksomheder.

Stine

Stine Nygaard

PARTNER & HEAD OF RESEARCH

Stine er ansvarlig for researchafdelingens search-aktiviteter og analyseprocesser og kvalificerer og understøtter strategiske rekrutterings – og projektopgaver gennem search-aktiviteter, business research og virksomhedsanalyser.

Stine har en baggrund fra rekrutteringsbranchen, hvor hun i flere år har arbejdet med search inden for en bred vifte af brancher.

Stine er uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.

Rune

Rune Sørensen

PARTNER

Før Rune startede hos Steen Gerhardt Executive Services A/S i 2018, har han bestredet positioner som CEO, Partnerdirektør, Executive Vice President Sales & Marketing samt Country Manager.

Rune har således mere end 20 års erfaring fra globale leadership-roller inden for salg/marketing inden for IT- og telecomindustrien. Derudover har Rune mere end 10 års erfaring inden for executive search, leadership assessment, organizational excellence og executive coaching.

Rune er Cand. Merc. i International Business, Planning og Marketing fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Heidi-paa-Aarhus-baggrund-720x900

Heidi Thorlund Wexø

PARTNER

Frederikke

Frederikke Nord Trans

ASSIGNMENT MANAGER

Klaus Henning

Klaus Henning Bjerkvold

PARTNER

Klaus Henning har mere end 15 års erfaring som headhunter i Norden. Han har lang erfaring med rekruttering, executive assesment, coaching og ledelsesudvikling af topledere, bestyrelsesmedlemmer og funktionschefer.

Klaus Henning har en baggrund som Management-konsulent, Managing Director og Country Manager i IT-branchen.

Han er i 1988 uddannet officer i Kystartilleriet i det norske Sjøforsvaret, har en Cand. Mag. i psykologi ved Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) og en Cand. Merc./Master of Science ved Copenhagen Business School.

Emma

Emma Rants Andersen

RESEARCH ASSISTANT

Nicoline

Nicoline Boye Bugge

ASSISTANT

Julie

Julie Kirk Hasselstrøm

ASSISTANT