Steen Gerhardt Executive Services

Steen Gerhardt

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Steen har mere end 25 års erfaring med strategisk rekruttering af topledere og bestyrelsesmedlemmer, executive coaching, opbygning af global asssesment centre samt udvikling og implementering af nationale og internationale projekter.

Steen har en baggrund fra en større international konsulentvirksomhed, hvor han i en lang årrække har erhvervet sig dyb indsigt i de fleste viden-tunge brancher og industrier. Han har de seneste år været foretrukken sparringspartner og rådgiver for topledelser og bestyrelser i privat- og fondsejede samt børsnoterede virksomheder.

Rune_web

Rune Sørensen

PARTNER

Før Rune startede hos Steen Gerhardt Executive Services A/S i 2018, har han bestredet positioner som CEO, Partnerdirektør, Executive Vice President Sales & Marketing samt Country Manager.

Rune har således mere end 20 års erfaring fra globale leadership-roller inden for salg/marketing inden for IT- og telecomindustrien. Derudover har Rune mere end 10 års erfaring inden for executive search, leadership assessment, organizational excellence og executive coaching.

Rune er Cand. Merc. i International Business, Planning og Marketing fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Klaus_ny_web

Klaus Henning Bjerkvold

PARTNER

Klaus Henning har mere end 15 års erfaring med strategisk rekruttering af topledere og forretningskritiske lederroller, executive assessments, coaching samt ledelsesudviklingsprogrammer for klienter i Norden. Han har indgående erfaring med klienter inden industri, renewable og energi, IT, digitalisering og eCommerce.

Hans erhvervsbaggrund er baseret på roller som Managing Director, partner, Country Manager, managementkonsulent og bestyrelsesmedlem i IT- og konsulentbranchen.

Klaus Henning er nordmand og har boet i Danmark siden 1990. Han er uddannet officer i det norske Sjøforsvar, Master of Science fra Copenhagen Business School, samt Cand.Mag. fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet.

STINE NYGAARD Steen Gerhardt Executive Services

Stine Nygaard

PARTNER & HEAD OF RESEARCH

Stine er ansvarlig for researchafdelingens search-aktiviteter og analyseprocesser og kvalificerer og understøtter strategiske rekrutterings – og projektopgaver gennem search-aktiviteter, business research og virksomhedsanalyser.

Stine har en baggrund fra rekrutteringsbranchen, hvor hun i flere år har arbejdet med search inden for en bred vifte af brancher.

Stine er uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.

Emma_web

Emma Rants Andersen

RESEARCH ASSISTANT

Charlotte_web

Charlotte Lübker

ACCOUNTING

Lærke_web

Lærke Schierup

RESEARCH ASSISTANT