Din karriere

Efterspørgslen på erfarne og troværdige ledere har aldrig været større hos organisationer end i dag. Uanset hvilken branche eller placering, er der brug for ledere med visioner og evner til at designe vindende strategier, der kan skabe organisatorisk merværdi.

Søger du nye udfordringer og muligheder modtager vi gerne dit CV. Derved kan dit CV komme i betragtning, når en kunde søger en potentiel kandidat.

Kontakt os

Send dit CV til os, så vi kan kontakte dig, hvis vi får en position, der matcher din profil. Vi kvitterer altid for modtagelse af dit CV.

mail@steengerhardt.com

De oplysninger, du sender til os, vil blive registreret, behandlet og opbevaret i vores databaser, hvor de kan blive anvendt internt i Steen Gerhardt Executive Services regi medmindre andet er anvist af dig. Dine data anvendes af os til at matche dig med passende karrieremuligheder. Vi videregiver ikke oplysninger om dig uden dit samtykke. Du er altid berettiget til at få udleveret en kopi af de data, vi har om dig. Ligesom du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at rette i dine oplysninger eller vil anmode om sletning af dine data. Vores Code of Conduct for behandling af personoplysninger er i overensstemmelse med dansk lovgivning på dette område.