Steen Gerhardt Executive Services

Steen Gerhardt

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Steen har mere end 25 års erfaring med strategisk rekruttering af topledere og bestyrelsesmedlemmer, executive coaching, opbygning af global asssesment centre samt udvikling og implementering af nationale og internationale projekter.

Steen har en baggrund fra en større international konsulentvirksomhed, hvor han i en lang årrække har erhvervet sig dyb indsigt i de fleste viden-tunge brancher og industrier. Han har de seneste år været foretrukken sparringspartner og rådgiver for topledelser og bestyrelser i privat- og fondsejede samt børsnoterede virksomheder.

Rune_web

Rune Sørensen

PARTNER

Før Rune startede hos Steen Gerhardt Executive Services A/S i 2018, har han bestredet positioner som CEO, Partnerdirektør, Executive Vice President Sales & Marketing samt Country Manager.

Rune har således mere end 20 års erfaring fra globale leadership-roller inden for salg/marketing inden for IT- og telecomindustrien. Derudover har Rune mere end 10 års erfaring inden for executive search, leadership assessment, organizational excellence og executive coaching.

Rune er Cand. Merc. i International Business, Planning og Marketing fra Handelshøjskolen i Aarhus.

STEEN REINERT Steen Gerhardt Executive Services

Steen Reinert

PARTNER

Steen Reinert servicerer vores klienter inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien og større industrielle og internationale virksomheder, hvor han primært fokuserer på rekruttering af direktører og bestyrelsesmedlemmer samt funktionelle ledere. Herudover leverer han sikkerhedsrådgivning til familiekontorer og direktioner i komplekse internationale virksomheder. Han har gennem sin karriere gennemført et større antal strategiske rekrutteringer inden for en bred vifte af brancher.

Steen har en BA i Antropologi og Organisationsudvikling fra Aarhus Universitet samt en MBA fra Institut for Økonomi og Virksomhedsledelse ved Aarhus BSS Executive, Aarhus Universitet.

Kim_web

Kim Rasmussen

PARTNER

Kim har en bred international erfaring fra mere end 20 års ledelse af organisationer i Danmark, USA og Kina – dette kombineret med bestyrelsesposter i mellemstore internationale virksomheder.

Før sin tiltrædelse hos SGES i 2020, har Kim Rasmussen haft CEO- og VP-positioner i danske og større USA selskaber inden for salg, produktion & teknologi.

Kim har en Bs (Maskiningeniør).

STINE NYGAARD Steen Gerhardt Executive Services

Stine Nygaard

PARTNER & HEAD OF RESEARCH

Stine er ansvarlig for researchafdelingens search-aktiviteter og analyseprocesser og kvalificerer og understøtter strategiske rekrutterings – og projektopgaver gennem search-aktiviteter, business research og virksomhedsanalyser.

Stine har en baggrund fra rekrutteringsbranchen, hvor hun i flere år har arbejdet med search inden for en bred vifte af brancher.

Stine er uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet.

Mette_web

Mette Bay Andersen

EXECUTIVE RESEARCH CONSULTANT

Som Executive Research Consultant kvalificerer og understøtter Mette strategiske rekrutterings – og projektopgaver gennem search-aktiviteter, business research og virksomhedsanalyser.

Mette har en solid professionel baggrund fra executive search og har løst opgaver på alle niveauer inden for en bred palette af industrier. Mette har tidligere erfaring fra såvel privat som offentlig virksomhed, hvor den røde tråd har været HR, kommunikation, relationer og sekretariatsopgaver.

Mette er uddannet cand.ling.merc. i spansk fra Aarhus BSS og er certificeret i en række personprofil/testværktøjer.

SOLVEJG NIELSEN Steen Gerhardt Executive Services

Solvejg Nielsen

RESEARCH CONSULTANT

Solvejg er en del af researchafdelingen og løser primært opgaver inden for virksomheds- og industrianalyser, profilbeskrivelser samt administration. Derudover assisterer hun Head of Research i generelle search-aktiviteter.

Solvejg har en baggrund fra rekrutteringsbranchen, hvor hun har arbejdet med kommunikation, search og rekruttering.

Solvejg er uddannet Cand.mag i Dansk og Kommunikation fra Københavns Universitet.

UFFE BÜLOW Steen Gerhardt Executive Services

Uffe Bülow

ASSOCIATE PARTNER

Uffe Bülow har været Associeret Partner hos Steen Gerhardt Executive Services siden marts 2012.

Uffes professionelle baggrund bygger på tidligere ansættelser i bl.a. Danske Bank, PwC, Dan-doors og Archer – The Well Company. Gennem sin karriere har Uffe bl.a. bestridt stillinger som Director, CFO og arbejdende Bestyrelsesformand. De sidste 15 år har Uffe opereret som international virksomhedsrådgiver; fortrinsvis for virksomheder i UK, Skandinavien og Tyskland.

Uffes er virksomhedsrådgiver for såvel små- og mellemstore virksomheder – typisk ejer-ledede virksomheder – som for nogle af de største internationale spillere inden for områder som olie-service-industrien, pharma-industrien, produktionsvirksomheder samt inden for Inspektion, Verifikation & Test.

Uffe er uddannet som Cand. Oecon på Aarhus Universitet.

BENTE LÜDEMANN Steen Gerhardt Executive Services

Administration

BENTE LÜDEMANN, FINANCE

Bente har haft ansvar for selskabet regnskabsfunktion siden virksomhedens opstart og har før det samarbejdet med Steen Gerhardt i en større konsulentvirksomhed.

Hun har en bred regnskabsmæssig baggrund og indsigt i mange brancher.

Lærke_web

Lærke Schierup

RESEARCH ASSISTANT