Din karriere

Efterspørgslen på erfarne og troværdige ledere har aldrig været større hos organisationer end i dag. Uanset hvilken branche eller placering, er der brug for ledere med visioner og evner til at designe vindende strategier, der kan skabe organisatorisk merværdi.

Søger du nye udfordringer og muligheder modtager vi gerne dit CV. Derved kan dit CV komme i betragtning, når en kunde søger en potentiel kandidat.

Kontakt os

Send dit CV til os, så vi kan kontakte dig, hvis vi får en position, der matcher din profil. Vi kvitterer altid for modtagelse af dit cv.

De oplysninger, du sender ved at blive registreret hos os vil blive behandlet og opbevaret i vores databaser og kan overføres internt i Steen Gerhardt Executive Services regi medmindre andet er anvist af dig. Disse data kan bruges af os til at matche dig med passende karrieremuligheder samt at signalere til kunder vedrørende en potentiel kandidat til specifikke karrieremuligheder. Du er altid berettiget til at få udleveret en kopi af dine data, vi har behandlet, til at afhjælpe eventuelle oplysninger, der er urigtige eller til at anmode om sletning af dine data. Vores Code of Conduct for behandling af personoplysninger er i overensstemmelse med dansk lovgivning på dette område.